Followers

Tik,tok..Masa dah lari pecot~

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani yang menguasai seluruhNya..

Assalamualaikum sahabat2 yang dichentai sekalian..
Agak lame jugak blog ni berkubur..gara2 masalah yang ana sendiri tidak tahu mane datangnye makhluk tu..Tapi alhamdulillah berjaya jugak ana menyingkirkan makhluk tersebut..

Terima kasih pada sahabat2 ana yang menyokong karier ana ni..eceh * karier abeh*.=.=..k..AAK..(adeakukisah)

Okla..back to tajuk..



Masa? perasan x setiap ari mase ni akan berlari je an..tak penat pon..kalo masuk olimpik sure menang punye..Kalah Lee Chong Wei,eh tu pemain badminton loh..Usain Bolt dee..Hehe..
Tapi kite ni x penah nak kejo mase,asyik kalah je ngan mase..kalo lari pas baton,konpem dah lame kalah..

"Jadi, pe masalahnye? Biaq p la masa tu nak lari ke, marathon k, pecut 100m ke..LIC! (like i care)"

Aaaa..nmpak x kat situ ade kekhilafannye..kite ni x leh la nak biaq masa tu berlalu dgan gitu je...macam angin sepoi2 bahasa lalu..kite kene la wat something yg leh wat masa yg lari tu dapat feel yg kite ni prihatin kat die..
Tol x mase?
Betul3..

Banyak mende pekdah yg korang leh wat.. Kalo ana tanye hobi korang, pasti tak rata2 tapi ade la lam suku2 yg kate masa lapang depa suka wat aktiviti berpekdah..
Pemende pekdahnye tu?? 
Banyak kot..Korang tanye Inche Google pon die pasti dpt jawab..bgitu juga Inche Yahoo..

"Mukebuku?"
Opkosla pekdah bagi sesape yg pandai mempekdahkan die..

So, ape yg ana nak ckp eh tulis ni..isila masa dgan perkara yg betul2 bole menguntungkan diri,keluarge , masyarakat dan yg penting Islam..
 Ni ampa dok mukebuku 25 jam seari,ada x ampa wat sesuatu yg bole membantu agamakita.. Ni dop..buka fb, men game, chat ngan org sana sini, komen sana sini, liking2,tagging2~~ * cakap tuk diri ana jugak:)*

Actually entry ni pasai ana nak lik dah USM..nak kelik kelate doh..Oh my kucheng, i will miss u a lot but mebi only on that day which i had left the house..haha..sori ek kittun..:D



ape2pun pada pelajar yang bergelar siswa/siswi Universiti..selamat Pulang ke kampus masing2..

"Oooo..oooo balik uni..Oooo..oooo..balik Uni
Terbayang wajah2 sahabat yg gila,
Satu2 tersemat di otak,
Pasti korang rindu kat aku,
Menantilah kepulanganku "


Ok..tamat..ape yg dinukilkan adalah untuk peringatan diri yg serba kurang ini~



2 coret:

Cheese Cake said...

Haha :DD
ni nak ligan masa ni !

Aku Lady said...

cepatla..tgah lri mase tu..:P

Powered by Blogger.

up